Guitarsamler
streg
Forside Guitarer Andet grej Reparationer Baggrund Alt det andet Kontakt
streg
 

Washburn Sonic 6

  • Hvis du vil ha' dig en go' amerikaner guitar,
    der ikke ligner alle de andre!

Amerikanskbygget guitar fra år 2000. Halsen er 22-bånds med Birds Eye ahorn gribebrædt og de rigtige Grover stemmeskruer. Oprindeligt var guitaren vist udstyret med Invader pickupper, men de fulgte ikke med da jeg overtog den. Derfor har jeg installeret helt nye Kluson humbuckere: En Creambucker i halsen og en Jayscreamer* i broposition. Ved samme lejlighed har guitaren fået tre nye potmetre. Det har givet mulighed for god lyd til det meste i rock-, blues- og pop-genren. En pickupbestykning der er langt mere alsidig end det de oprindelige dræberpickupper kunne tilbyde.
Guitarkroppens farver er helt unikke, noget som jeg har fået bekræftet, da jeg gik på nettet for at finde ud af hvad "farven" hed. Intet kunne jeg finde om det. Der er dog ikke tvivl om at den er original. På bagsiden af kroppen står der Jarrett under lakken. Om det er kunstnerens signatur ved jeg ikke.
Der er mindre mærker og afskalninger på kroppen, med det er ikke noget man ser på afstand. Udover det, er guitaren i god stand og uden båndslid.

Der følger en gigbag med i handelen.

Pris 4500 kr.

Washburn Sonic 6

¤ ¤ ¤

*  Jayscreamer: Lad dig ikke skræmme af bropickuppens navn. Det er en go' AlNiCo bridgepickup med lidt mere spark, så den kan matche halspickuppen.

Washburn Sonic 6
 
streg