Guitarsamler
streg
Forside Guitarer Andet Reparationer Baggrund Alt det andet Kontakt
streg
 

Supreme Les Paul kopi. Velfungerende Gibson kopi med humbucker pickupper. Den er bygget med fast hals ligesom Gibson'er. Heldigvis er den ikke helt så tung som originalen. Supreme var den nu lukkede musikforretning 4sounds eget varemærke. Guitaren er sort. Du kan se skyerne på himlen spejle sig i kroppens blanke overflade. Guitaren er justeret og sat op med nye strenge.
Prisen er 875 kr.

Supreme Les Paul kopi

#

Yamaha APX500 OVS. Velholdt akustisk guitar med pickup. Stabil Yamaha kvalitet og fin strengehøjde (spilbarhed). Guitaren har en behagelig, ikke-så-stor størrelse. Pickup-systemet kan bedst lide en almindelig guitarforstærker frem for en akustisk forstærker.
Prisen er 1050 kr.

Yamaha APX

#

Japanskbygget klassisk guitar. Det er en Abe Gut model 65s fra Zen-On Suwa, vist nok fra 1972. Den er i god stand og brugsklar med nye nylonstrenge. Solgt

Abe Gut guitar

#

Squier Showmaster. Fræk stratocaster-type guitar fra 2005 fra Fenders undermærke Squier. Den er udstyret med to singlecoil pickupper og en humbucker. Hovedet er modsat af det traditionelle stratocasterhoved. Guitaren er i god stand og den har en god tyngde. Den er nyserviceret med nye strenge og lige klar til brug. Solgt

Showmaster

#

Gear4Music westernguitar med nye strenge. OK spilbar stand. Prisen er 375 kr.

G4M western guitar

#

Academy
Gammel Stratkopi af ukendt oprindelse. Den er ikke fra samme firma som de nyere Academy, man kan google sig frem til. At dømme efter potmetre og pickups, kunne det være en japaner. Guitaren lyder forbavsende godt. Faktisk har jeg fundet ud af, at den tidligere ejer ville have flyttet guitarens pickupper over på en af hans Fender Mex Stratocastere. Prisen er 600 kr.

Academy

Jeg har også en helt ubrugt
Santana klassisk guitar

til salg for 550 kr.
I butikker kan den ses til 795 kr.

- det er ikke den på billedet.
  Kehlet Model 401

¤

Tilbehør som gigbag, rem, kabel og ekstra strenge kan jeg også sælge til en rimelig pris.

 

 
streg