Guitarsamler
streg
Forside Guitarer Andet Reparationer Baggrund Alt det andet Kontakt
streg
 

Squier Strat Black Sparkle. Utroligt velholdt Bullet model fra 2016. Al hardware er matsort og krop samt slagplade er med "glimmer". Den er udstyret med to singlecoil pickupper og en humbucker. I det hele taget er der tale om en ret speciel Strat-model - og det hele er originalt. Guitaren er blevet justeret og klargjort med nye .010 strenge.
Prisen er 975 kr.

Squier Black sparkle

#

Seagull S6 western guitar. Håndbygget i Canada i 1992. Guitaren har ikke sovet sin tid væk i en gigbag. Der er tydelige mærker og skrammer, men den er fuldt spilbar med god strengehøjde, god klang, nye strenge og så videre. Nyprisen i dag er omkring 4500 kr. Min koster lidt over en femtedel.
Solgt

Seagull S6

#

Supreme Les Paul kopi. Venstrehåndsguitar i god stand og med god spilbarhed. Supreme var Musikforretningen 4sounds (Aages) eget importmærke. Byggeteknikken er med rigtig fastlimet hals og så er den heldigvis ikke helt så tung som dens amerikanske storebror. Faktisk er mange af disse ret gode til prisen. Jeg har klargjort guitaren og monteret nye 010 strenge.
Prisen er 900 kr.

Supreme leftie

#

Walden akustisk westernguitar
Rigtig velholdt sag (fra 2003) med nye 011 phosporbronzestrenge, lige til at gå i gang med.
Guitaren er med massivt dæk og go' strengehøjde.
Prisen er 999 kr.

Walden guitar D320T

#

Cort Action Bass
Den er 9 år gammel og meget velholdt. Rar smal 24-bånds hals med god spilbarhed.
Prisen er 900 kr.

Cort Bass

#

Salvador Ibanez klassisk guitar med pickup og tuner. OK brugsguitar med nye strenge.
Prisen er 950 kr.

Salvador Ibanez

#

Hohner Professional SG Lion fra 1980'erne, vil jeg tro pga serienummeret. Den er godt bygget med en 24-bånds setneck. Pickupperne er Select designet af EMG. (Dem kan jeg godt li'.) Kroppens forside er flot hvælvet. Bagsiden har en del kosmetiske ridser. Vibratorsystemet er blokeret, da de bevægelige dele var konstrueret for spinkelt, og derfor havde vredet sig. Strengelås ved hals og finstemningssystemet ved broen fungerer fint.
Prisen er 750 kr.

Hohner SG Lion

#

Gear4Music westernguitar med nye strenge. OK spilbar stand. Pris 375 kr. (Ikke til salg lige nu)

G4M western guitar

¤

Tilbehør som gigbag, rem, kabel og ekstra strenge kan jeg også sælge til en rimelig pris.

 

 
streg